ALIANSA 54

Aliansa-54Naziv: Aliansa 54 d.o.o.

Opis: Agencija z uvidom v prihodnost!

Svojim klientom nudimo celovite rešitve pod eno streho in jim ne pomagamo samo do prepoznavnosti na trgu, ampak jih spremljamo vse do uspeha in naprej. Vedno iščemo nove poti in ustvarjamo nove tržne prostore, predvsem pa naše stvaritve za sabo puščajo pečat!

Kontaktirajte nas, vprašajte nas, predvsem pa računajte na nas! Pripravite konkurenci nevihto in se naročite na sestanek, kjer se vam bomo posvetili in z veseljem skuhali tudi kavico ;)

  • KREATIVNO GRAFIČNO OBLIKOVANJE
  • IZDELAVA SPLETNIH STRANI, TRGOVINE in SPLETNIH APLIKACIJ
  • MEDIJSKO PLANIRANJE IN ZAKUP MEDIJSKEGA PROSTORA
  • MARKETING IN POSPEŠEVANJE PRODAJE
  • ORGANIZACIJA PRIREDITEV

Reference: Zaupajo nam podjetja kot so BMS, INTELEKTA, ENGRO TUŠ, VITALEO, HARMONIJA NARAVE, ARCH DG, E MEDIA, IT TIM, ROCK MACHINE …

Referenčne povezave:

  • www.bms-shop.si
  • www.harmonija-narave.com
  • www.zdravo-olje.com
  • www.bodymindsport.si

Več referenčnih projektov najdete s skokom na naš portfolio: www.aliansa54.com/reference

WWW: www.aliansa54.com

KATEGORIJE:
OCENA: (2.97 / 5)

KOMENTARJI

V okviru podjetja kjer sem delal sem imel možnost sodelovati z Alianso in nimam pripomb. Profesionalen odnos in izdelava materialov na nivoju, priporočam!

Sašo / 09.11.2009

Tudi mi smo zelo uspešno zaključili kar obsežen projekt pri tej agenciji in lahko rečem samo: kapo dol! Odlično opravljeno in tudi cena aplikacije je bila zelo primerna.

Karel / 10.10.2010

Se strinjam. Z izdelavo kar obsežne samostojne aplikacije smo se trudili z preteklim podjetjem dobrih 6 mesecev in aplikacija še vedno ni delovala. Aliansa 54 je to aplikacijo postavila v dobrih dveh tednih in mislim da to pove vse. Cena je bila več kot za polovico nižja od preteklega ponudnika, tako da…

Matej L. / 19.10.2010

s tem podjetjem sodelujemo že 3 leta in ne čutimo potrebe po menjavi agencije. dobro skrbijo za nas in tudi sam nimam nekih pripomb, pa še face so…

Jure Temlin / 10.02.2012

Pri njih se splača biti stranka že iz razloga zabav, ki jih organizirajo – tradicionalni RED HELMET party, ki ga pripravijo za partnerje in naročnike ob zaključku vsakega leta je definitivno eden boljših žurov nasploh – zadnji je trajal dobra dva dni ;)

Maja Ž. / 12.02.2012

Se strinjam da so njihove zabave presežek vsega česar smo vajeni. Obeta se nam OPEN HELMET summer gathering, česar zagotovo ne zamudim!

Nina / 06.05.2012

Odlični ste!

Sanel / 30.11.2016

KOMENTIRAJ - NAPIŠI SVOJE MNENJE
(E-mail ne bo prikazan)Zbiralnik si pridržuje pravico, da izbriše sovražne komentarje.

© 2009-2018 Zbiralnik.si. Vse pravice pridržane. Vsa ostala imena in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.