IPSOS

ipsos Naziv: Ipsos Strategic Puls

Opis: Ipsos Strategic Puls je trženjsko raziskovalno in svetovalno podjetje. Smo del ene največjih mednarodnih trženjsko raziskovalnih hiš Ipsos.
Naš cilj je naročnikom nuditi najboljšo kakovost in zanesljive podatke, istočasno pa vedno nove izzive in prijetno delovno okolje zaposlenim. Pri našem delu spoštujemo najvišje profesionalne standarde, s čimer omogočamo celovito podporo naročnikom pri poslovnih odločitvah, jim ustrezno svetujemo in z njimi gradimo trdne partnerske odnose.

WWW: www.ipsos.com

KATEGORIJE:
OCENA: (2.67 / 5)

KOMENTARJI

spoštovani,
včeraj zvečer sem prejela klic prijazne mladenke, ki mi je razložila, da za potrebe Evropske komisije izvajate raziskavo o zadovoljstvu s slovenskimi bankami. Zanimalo me je, kaj in kako, pa sem poslušala. Edina smola pri seli zadevi je ta, da sem tudi sama zaposlena v eni od slovenskih bank. Vprašanja, ki mi jih je oseba na drugi strani postavljala so bila nesmiselna in absolitno zavajajoča, ter nekonsistentna s slovesnko zakonodajo in dejanskim stanjem. Predvidevam, da so približek nekakšnega prevod nekakšne ankete, ki pa se mi zdi v takšni obliki popolnoma nesprejemljiva, rezultati takšne ankete pa so lahko popolnoma neverodostojni. Presenečena sem, da ste vi, kot resna družba pripravljeni izvajati kakršnokoli anketo na podlagi takšnega vprašalnika, kot je pričujoči. Prosila bi vas, da tekst ankete še enkrat doboro preberete, istočasno pa vas obveščam, da bom o neprimerni vsebini anketi obvestila pristojne inštitucije.
Lep pozdrav
Sanja Miljuš Herman

sanja / 10.08.2012

KOMENTIRAJ - NAPIŠI SVOJE MNENJE
(E-mail ne bo prikazan)Zbiralnik si pridržuje pravico, da izbriše sovražne komentarje.

© 2009-2018 Zbiralnik.si. Vse pravice pridržane. Vsa ostala imena in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.